Archieven: Profiles

Home / Profiles
Rika Hoolwerf
Profiles
9 februari 201823 april 2021

Rika Hoolwerf

Ik ben Rika Hoolwerf, 61 jaar en getrouwd met Dirk Hoolwerf. Wij wonen al ruim 35 jaar in Hilversum. Samen hebben we 3 kinderen waar we reuze trots op zijn. En of we al niet trots genoeg zijn, hebben zij ons ook het geluk gegeven om 4 prachtige kleinkinderen te zien opgroeien en met hart en ziel van te houden.

Naast dat ik een enorm familiemens ben vind ik het ook belangrijk om tijd voor mezelf vrij te maken. Ik hou van skiën, fietsen, koken, tuinieren en vooral erop uit trekken met ons campertje.

Stilzitten is niet mijn ding en geniet al 11 jaar van mijn werk als Leidster op het KDV waar ik het nog steeds naar me zin had totdat ik de kans kreeg voor een nieuwe uitdaging in Loosdrecht, samen met mijn dochter Chantal in de opvang werken. Dit was altijd al mijn droom en die is nu echt uitgekomen.

Ik kan zeggen dat ik een leidster ben waar kinderen zich snel op hun gemak voelen, dit mede door mijn inlevingsvermogen en het kijken door de ogen van een kind. Op die manier voelt het zich snel veilig en vertrouwd.
Het is dan ook reuze fijn om met elkaar een thuis te creëren en gezellig creatief bezig te zijn met elkaar, maar ook zeker van de rustmomentjes te genieten.
Ik weet van mezelf dat ik nog genoeg energie heb om tot aan mijn pensioen te kunnen genieten bij de Meidoorn en heel veel liefde en zorg kan bieden.

Chantal Hoolwerf
Profiles
9 maart 201623 april 2021

Chantal Hoolwerf

Mijn naam is Chantal Hoolwerf. Ik ben geboren en getogen in Hilversum. Op dit moment woon ik in Ede samen met mijn vriend Marc en dochters Mae en Loulou.

In mijn vrije tijd doe ik aan zwemmen en voetbal. Heel wat jaren heb ik bij SV Loosdrecht gevoetbald. Ook vind ik het heerlijk om samen met het gezin erop uit te gaan en te genieten van de kleine dingen. Samen met mijn dochters koekjes bakken, picknicken, badderen, eendjes voeren, liedjes zingen, dansen en naar de dierenwinkel gaan om naar de vissen te kijken.

Nadat ik mijn diploma SPW heb behaald ben ik gaan werken in de kinderopvang. Ruim 15 jaar heb ik met veel liefde en plezier bij mijn vorige baan gewerkt. Maar toen kwam De Meidoorn op mijn pad. Samen met mijn lieve moeder Rika Hoolwerf kregen we de kans om op de groep te gaan werken bij De Meidoorn. Deze kans kon ik natuurlijk niet laten lopen!

Het werken met kinderen is iedere dag een feest. Ik spring na 15 jaar nog steeds elke morgen enthousiast mijn bed uit om naar werk te gaan en daar weer die lieve en vrolijke snoetjes aan te treffen. Geloof me, mijn dag is dan meteen goed.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ze spelenderwijs iets bijbrengen. En dit kan naar mijn mening alleen als ze zich veilig en geliefd voelen. Samen met mijn moeder hoop ik dit uit te stralen waardoor kinderen en ouders het gevoel krijgen van thuis komen.

Sharon de Jong
Profiles
5 december 201923 april 2021

Sharon de Jong

Mijn naam is Sharon de Jong, 31 jaar oud en getrouwd met Chris. Samen hebben wij 2 lieve dochters van 3 jaar en 6 maanden.

Ruim 10 jaar werk ik in de kinderopvang. En doe dit met veel enthousiasme, liefde en plezier! Ik ben spontaan, geduldig en energievol.
Ik vind het een eer om voor iemand anders kind te mogen zorgen. Over het algemeen weten de kindjes mij ‘makkelijk’ te vinden.

Dinsdag, donderdag en Vrijdag zullen mijn dagen zijn op KDV de Meidoorn. Ik heb heel veel zin om te gaan beginnen, samen met Chantal en Rika wat voor mij een heel vertrouwd en goed gevoel geeft!

Carolien Wolfsen
Profiles
5 december 201923 april 2021

Carolien Wolfsen

Mijn naam is Carolien Wolfsen en ik ben 57 jaar en 35 jaar getrouwd met Johan Spelt.

Samen hebben wij 3 lieve zonen en lieve schoondochters en sinds een half jaar zijn wij opa en oma van een super vrolijk kleinkind.

De laatste 10 jaar heb ik in de kinderopvang gewerkt en de laatste 8 jaar was ik collega van Chantal, Rika en Sharon. Ik vind het een hele eer dat ik gevraagd ben om invalkracht te worden in de Meidoorn. Ik heb een half jaar geleden mijn vaste baan opgezegd omdat ik meer tijd met mijn familie wil doorbrengen.

Mijn hobby’s zijn o.a. koken voor een tafel vol met gezellige eters, Zumba dansen, creatief bezig zijn, naar theater gaan, en van maart tot september zoveel mogelijk op onze boot wonen.

Ik heb al een paar keer op de donderdag ingevallen en ik voel me daar helemaal thuis. Ik kijk er naar uit om met alle kinderen en ouders kennis te kunnen maken.

Lieve groet, Carolien

Sam Hoppenbrouwers
Profiles
26 mei 201623 april 2021

Sam Hoppenbrouwers

Ik ben Sam Hoppenbrouwers, 29 jaar en woon in Loosdrecht samen met mijn vriendin Yula en onze kinderen Storm en Pip.

Na mijn opleiding Bedrijfseconomie ben ik gestart bij onze familiebedrijven Anso en Brakel, welke zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening, werkbanken en scheidingswanden. Met heel veel plezier geef ik samen met mijn broers hier dagelijks leiding aan.

Naast mijn werk heb ik altijd bij SV Loosdrecht gevoetbald. Sinds kort ben ik daar mee gestopt om er meer voor onze kinderen te zijn. Al mijn hele leven ben ik gek op kinderen, en nu is de mogelijkheid op mijn pad gekomen om ook met kinderen aan het werk te gaan. Na het bericht dat Sylvia zou stoppen met de Meidoorn heb ik dan ook geen moment getwijfeld om de Meidoorn samen met mijn vriendin over te nemen.

Het is voor ons een enorme kans om deze uitdaging aan te gaan! Samen met de leuke en ervaren leidsters gaan we vol passie voor de kinderen een huiskamer gevoel creëren waar een kind zich thuis voelt.

Yula Otten
Profiles
11 februari 201923 april 2021

Yula Otten

Mijn naam is Yula Otten, 30 jaar en getogen in Loosdrecht. Ik woon hier nu ook samen met mijn vriend Sam en 2 kinderen.

Ik heb gestudeerd aan het Grafisch Lyceum waar ik ook mijn diploma heb behaald. Na mijn opleiding ben ik als DTP’er/vormgever aan het werk gegaan bij de lokale drukkerij. Hier heb ik ruim 5 jaar gewerkt. Daarna ben ik overgestapt naar RTL, waar ik mij meer ben gaan verdiepen in de online marketing. Hier heb ik 2 jaar gewerkt en heb daarna mijn kennis en ervaring uitgebreid bij het familiebedrijf van Sam als content marketeer.

Toen kwam De Meidoorn voorbij. Samen met Sam kregen wij de kans om De Meidoorn over te nemen. Het leek ons een hele leuke uitdaging om dit samen te doen. We hebben daarom ook geen moment getwijfeld en hopen dat we samen met de gezellige en ervaren leidsters een hecht team kunnen vormen en een plek kunnen creëren waar kinderen zich veilig en thuis voelen.