Over ons

Home / Over ons

De Meidoorn is een begrip in Loosdrecht. In het voorjaar van 2019 bestond de opvang van Sylvia Engels maar liefst 46 jaar! De Meidoorn is een kleinschalig kinderdagverblijf in Loosdrecht dat een alternatief biedt voor de grootschalige regionaal werkende kinderdagverblijven. De Meidoorn is een warme gezellige huiskamer waar kinderen worden opgevangen zoals het hoort, zoals thuis.

Op 1 augustus 2019 is Sylvia Engels gestopt. Omdat er in Loosdrecht een kleinschalig alternatief moet zijn voor de grootschalig kinderdagverblijven, hebben de jonge ondernemers Sam Hoppenbrouwers en Yula Otten uit Loosdrecht besloten De Meidoorn voort te zetten! Met de voortzetting van De Meidoorn gaat een langgekoesterde wens in vervulling om op een professionele manier met kinderen te werken.

Sam en Yula, zelf jonge ouders, kennen het belang en de kwaliteit van De Meidoorn als geen ander: ze zaten zelf in de opvang van Sylvia en ook hun kinderen worden er opgevangen! Het voortbestaan van De Meidoorn is daarom in hun ogen erg belangrijk: er moet in Loosdrecht een klein kinderdagverblijf bestaan dat voelt als thuis.

Een hecht team van ervaren medewerksters met jaren ervaring in de kinderopvang staan garant voor de persoonlijke benadering die de Meidoorn zo belangrijk vindt.