Profile Category: Medewerker

Home / Medewerker
Rika Hoolwerf
Profiles
9 februari 201823 april 2021

Rika Hoolwerf

Ik ben Rika Hoolwerf, 61 jaar en getrouwd met Dirk Hoolwerf. Wij wonen al ruim 35 jaar in Hilversum. Samen hebben we 3 kinderen waar we reuze trots op zijn. En of we al niet trots genoeg zijn, hebben zij ons ook het geluk gegeven om 4 prachtige kleinkinderen te zien opgroeien en met hart en ziel van te houden.

Naast dat ik een enorm familiemens ben vind ik het ook belangrijk om tijd voor mezelf vrij te maken. Ik hou van skiën, fietsen, koken, tuinieren en vooral erop uit trekken met ons campertje.

Stilzitten is niet mijn ding en geniet al 11 jaar van mijn werk als Leidster op het KDV waar ik het nog steeds naar me zin had totdat ik de kans kreeg voor een nieuwe uitdaging in Loosdrecht, samen met mijn dochter Chantal in de opvang werken. Dit was altijd al mijn droom en die is nu echt uitgekomen.

Ik kan zeggen dat ik een leidster ben waar kinderen zich snel op hun gemak voelen, dit mede door mijn inlevingsvermogen en het kijken door de ogen van een kind. Op die manier voelt het zich snel veilig en vertrouwd.
Het is dan ook reuze fijn om met elkaar een thuis te creëren en gezellig creatief bezig te zijn met elkaar, maar ook zeker van de rustmomentjes te genieten.
Ik weet van mezelf dat ik nog genoeg energie heb om tot aan mijn pensioen te kunnen genieten bij de Meidoorn en heel veel liefde en zorg kan bieden.

Sharon de Jong
Profiles
5 december 201923 april 2021

Sharon de Jong

Mijn naam is Sharon de Jong, 31 jaar oud en getrouwd met Chris. Samen hebben wij 2 lieve dochters van 3 jaar en 6 maanden.

Ruim 10 jaar werk ik in de kinderopvang. En doe dit met veel enthousiasme, liefde en plezier! Ik ben spontaan, geduldig en energievol.
Ik vind het een eer om voor iemand anders kind te mogen zorgen. Over het algemeen weten de kindjes mij ‘makkelijk’ te vinden.

Dinsdag, donderdag en Vrijdag zullen mijn dagen zijn op KDV de Meidoorn. Ik heb heel veel zin om te gaan beginnen, samen met Chantal en Rika wat voor mij een heel vertrouwd en goed gevoel geeft!

Carolien Wolfsen
Profiles
5 december 201923 april 2021

Carolien Wolfsen

Mijn naam is Carolien Wolfsen en ik ben 57 jaar en 35 jaar getrouwd met Johan Spelt.

Samen hebben wij 3 lieve zonen en lieve schoondochters en sinds een half jaar zijn wij opa en oma van een super vrolijk kleinkind.

De laatste 10 jaar heb ik in de kinderopvang gewerkt en de laatste 8 jaar was ik collega van Chantal, Rika en Sharon. Ik vind het een hele eer dat ik gevraagd ben om invalkracht te worden in de Meidoorn. Ik heb een half jaar geleden mijn vaste baan opgezegd omdat ik meer tijd met mijn familie wil doorbrengen.

Mijn hobby’s zijn o.a. koken voor een tafel vol met gezellige eters, Zumba dansen, creatief bezig zijn, naar theater gaan, en van maart tot september zoveel mogelijk op onze boot wonen.

Ik heb al een paar keer op de donderdag ingevallen en ik voel me daar helemaal thuis. Ik kijk er naar uit om met alle kinderen en ouders kennis te kunnen maken.

Lieve groet, Carolien

Carla Langeweg
Profiles
12 september 201923 april 2021

Carla Langeweg

Ik ben Carla Langeweg, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend Walter in Hilversum. In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger actief bij LoVoC en volleybal ik zelf ook. Daarnaast vind ik het erg leuk om naar zumba te gaan. Na mijn opleidingen onderwijsassistent en ecologische pedagogiek ben ik gaan werken bij Autisme Centrum in Contact. Een warm centrum die werkt vanuit een ontwikkelingsperspectief en kijkt naar de kracht van elk kind en elk individu in het gezin. Voor mij is er niets mooier dat een bijdrage leveren aan een milieu waar een kind veilig en met veel liefde kan opgroeien en ontwikkelen. Door Sam en Yula ben ik gevraagd om een ondersteunende rol in te vullen bij KDV de Meidoorn. Natuurlijk kon ik hier geen nee tegen zeggen. Ik heb er ontzettend veel zin in om een bijdrage te leveren in het voortzetten van de Meidoorn en het creëren van een fijne en veilige plek voor de kinderen.