Profile Category: Educator

Home / Educator
Chantal Hoolwerf
Profiles
9 maart 201623 april 2021

Chantal Hoolwerf

Mijn naam is Chantal Hoolwerf. Ik ben geboren en getogen in Hilversum. Op dit moment woon ik in Ede samen met mijn vriend Marc en dochters Mae en Loulou.

In mijn vrije tijd doe ik aan zwemmen en voetbal. Heel wat jaren heb ik bij SV Loosdrecht gevoetbald. Ook vind ik het heerlijk om samen met het gezin erop uit te gaan en te genieten van de kleine dingen. Samen met mijn dochters koekjes bakken, picknicken, badderen, eendjes voeren, liedjes zingen, dansen en naar de dierenwinkel gaan om naar de vissen te kijken.

Nadat ik mijn diploma SPW heb behaald ben ik gaan werken in de kinderopvang. Ruim 15 jaar heb ik met veel liefde en plezier bij mijn vorige baan gewerkt. Maar toen kwam De Meidoorn op mijn pad. Samen met mijn lieve moeder Rika Hoolwerf kregen we de kans om op de groep te gaan werken bij De Meidoorn. Deze kans kon ik natuurlijk niet laten lopen!

Het werken met kinderen is iedere dag een feest. Ik spring na 15 jaar nog steeds elke morgen enthousiast mijn bed uit om naar werk te gaan en daar weer die lieve en vrolijke snoetjes aan te treffen. Geloof me, mijn dag is dan meteen goed.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ze spelenderwijs iets bijbrengen. En dit kan naar mijn mening alleen als ze zich veilig en geliefd voelen. Samen met mijn moeder hoop ik dit uit te stralen waardoor kinderen en ouders het gevoel krijgen van thuis komen.